iStock_80038439_XXXLARGE

Canonin tietoturva

Tällä sivulla on tärkeitä tietoja Canonin tietoturvasta

Verkkoon yhdistettyjen tuotteiden turvallisuus

Monia tuotteita ja niiden toimintoja voi käyttää etäältä Internetin tai langattoman lähiverkon kautta. Tuotteiden yhdistäminen verkkoon saattaa kuitenkin tuoda mukanaan turvallisuusongelmia, kuten valtuuttamatonta ja vahingollisten kolmansien tahojen käyttöä.

Turvallisuusuhkien riskiä voi vähentää asianmukaisilla asetuksilla ja käyttämällä tuotteita turvallisessa ympäristössä. Alla luetellaan useita tapoja, joilla asiakkaat voivat varmistaa, että Canon-tuotteiden käyttäminen on turvallista jatkossakin.

Suojausmenetelmät käytettäessä Canon-tuotteita

Tuotteen käyttäminen ensimmäistä kertaa

1. Määritä järjestelmänvalvojan käyttäjätunnus ja salasana. Määritä järjestelmänvalvojan/yleiskäyttäjien tunnukset ja salasanat mahdollisuuksien mukaan.
2. Vaihda laitteen oletussalasanan tilalle uusi salasana.
3. Varmista, että salasanat ja toimintojen muut vastaavat asetukset ovat mahdollisimman vaikeasti arvattavia.
4. Jos tuotteessa on todennustoimintoja, hallitse käyttöä niiden avulla.
5. Määritä tuotteille yksityinen IP-osoite ja luo verkkoympäristö, jonka käyttöä rajoittaa palomuuri tai Wi-Fi-reititin.
6. Yhdistä tuotteet vain luotettuihin verkkoihin.
7. Jos tuotteessa on verkkosuodattimia, rajoita niiden avulla tiedonsiirtoon käytettävien osoitteiden määrää.
8. Käytä tuotteen mahdollisia salaustoimintoja.
9. Poista tarpeettomat toiminnot ja portit käytöstä aina kun mahdollista.
10. Määritä tuotteen turvallisuustoimintojen asetukset mahdollisimman vahvoiksi.
11. Ota huomioon turvallisuuteen liittyvät fyysiset seikat, kuten tuotteen sijoittelu.

Tuotteen käytön aikana

1. Kun käytät verkkoyhteyttä tarvitsevia toimintoja, varmista, että muodostat yhteyden luotetun tukiaseman kautta.
2. Tarkista Canonin tietoturvasivulta säännöllisesti, että turvallisuustiedot ovat ajan tasalla.
3. Käytä uusinta laiteohjelmistoa.
4. Jos tuote tallentaa erilaisia lokeja, tarkista ne säännöllisesti.
5. Jos et käytä tuotetta pitkään aikaan, katkaise sen virta.

Tuotteen hävittäminen

Kun hävität tuotetta, poista kaikki siihen tallennetut tiedot ja määrityspisteet.