EOS R -järjestelmäkameroissa on sekä APS-C-kokoisen että täyden kuvakoon kennovaihtoehdot, joten saatavilla on nyt laaja valikoima peilittömiä järjestelmäkameroita, jotka tarjoavat uusia etuja niin ammattilaisille kuin harrastelijoille. Jos haluat hankkia vanhan kameran tilalle uuden tai vaihtaa kompaktikameran sellaiseen, jossa on vaihdettavat objektiivit, saatat harkita perinteistä peilikameraa peilittömän kameran sijaan.
On totta, että Canon EOS -peilikamerat ovat erinomaisia kameroita ja että Canonin EF-objektiivit olivat aikanaan uraauurtavia. EOS R -järjestelmä on kuitenkin merkittävä edistysaskel sekä suorituskyvyn että luovien mahdollisuuksien suhteen. Jatkuvasti kasvava edistyksellisintä tekniikkaa edustavien RF- ja RF-S-objektiivien valikoima takaa kuitenkin sen, että tämä järjestelmä tarjoaa ennennäkemätöntä laatua ja hallintamahdollisuuksia valokuvaajille, elokuvantekijöille sekä sisällöntuottajille.
Tarkastelemme tässä artikkelissa peilikameroiden ja peilittömien kameroiden eroja Canon Europen tuoteasiantuntija Mike Burnhillin avustuksella auttaaksemme sinua ymmärtämään, mitä hyötyä peilittömään kameraan siirtymisestä on.
- Peilikamera vai peilitön kamera: rungon koko ja paino
- Objektiivin kiinnitys: miksi peilitön kamera on parempi kuin peilikamera?
- Objektiivi kaikkiin valokuvaus- ja videokuvaustarpeisiin
- Optinen vai elektroninen etsin: kumpi on parempi?
- Saako peilittömällä kameroilla parempia kuvia ja videoita?
- Automaattitarkennus: peilitön kamera vai peilikamera
- Mekaaninen ja elektroninen suljin
- Akun kesto: peilikamera vai peilitön kamera
- Peilitön kamera vai peilikamera: valinta on sinun