Parhaat RF-hybridiobjektiivit seuraavaa otosta varten
Nämä voivat olla parhaat kameraobjektiivit, joilla pääset ottamaan poikkeuksellisen laadukkaita ammattimaisia videoita ja stillkuvia. Tutustu hybridimallisten kiinteäpolttovälisten ja zoom-objektiivien valikoiman yhteisiin keskeisiin ominaisuuksiin ja etuihin, joihin kuuluvat laaja polttovälialue ja L-sarjan ominaisuudet sekä kestävyys.
RF-hybridiobjektiivit
-
Hybridi RF-
RF 24-105mm F2.8L IS USM Z
Erittäin monipuolinen ammattikäyttöön tarkoitettu 24–105 mm:n vakiozoom-objektiivi, jossa tinkimätön hybriditekniikka yhdistyy poikkeukselliseen terävyyteen – napakka valinta niin videoille kuin still-kuvillekin. -
Hybridi RF-
RF 70-200mm F2.8L IS USM Z
Ammattitason 70–200 mm:n teleobjektiivi video- ja still-kuvaukseen. Valovoimainen (f/2.8) objektiivi tukee laajaa ja monipuolista kuvaustilanteiden kirjoa. -
Hybridi RF-
RF 24mm F1.4L VCM
Ole tarkoituksella taiteellinen ja hyödynnä erinomaista kuvanlaatua laajakulmavalokuvissa tai -videoissa. -
Hybridi RF-
RF 35mm F1.4L VCM
Ammattitason kevyt ja laaja hybridiobjektiivi luovaan still- ja videokuvaukseen.
Edut ammattimaisen liikkuvan kuvan kannalta
Kuvanlaatu on poikkeuksellisen hyvä, sillä tarkennuksen vaihtelu on minimaalista ja elektroninen parfokaalisuus erinomainen, kun taas käytännölliset ominaisuudet, kuten manuaalinen himmenninrengas sekä zoomien ja kiinteäpolttovälisten yhtenäinen mitoitus, tekevät objektiivien vaihtamisesta todella nopeaa ja helppoa. Hallitse otosta ja nykimätöntä tarkennuksen siirtoa nopeilla vakio-aukoilla sekä sujuvalla automaattitarkennuksella.
Hyödynnä EOS R -järjestelmän teho yrityksen toiminnassa.
Lue, miten Canonin peilittömät kamerat voivat auttaa yritystä kehittämään liiketoimintaansa saumattomalla integroinnilla, jonka ansiosta niillä voidaan ottaa sekä valokuvia että liikkuvaa kuvaa tavoilla, jotka vastaavat useiden eri toimialojen tarpeisiin.
Poikkeukselliset stillkuvat
Pitkälle kehitetyn objektiivisuunnittelun, RF-kiinnityksen etujen ja kiinteän, jopa F1.4:n valovoiman ansiosta RF-hybridiobjektiiveilta on lupa odottaa vakuuttavaa jälkeä kuvan reunasta reunaan. Nopean ja tarkan automaattitarkennuksen ansiosta saat haluamasi otoksen joka kerta. Kätevät ominaisuudet, kuten mukautettavat painikkeet, yhtenäinen hallintasäätimien asettelu, L-sarjan kestävyys ja keveys takaavat hyvät tulokset päivästä toiseen.
Hybridikamerat ja -objektiivit
Kameroita, joilla saadaan huippujälkeä niin stillkuvissa kuin videokuvauksessakin, on jo olemassa. Hyviä esimerkkejä Cinema EOS -järjestelmän ominaisuuksista, joihin on yhdistetty erinomainen automaattitarkennus ja paljon muita stillkuvaukseen kehitettyjä ominaisuuksia, ovat Cinema EOS R5 C ja EOS R5 Mark II.
Usein kysytyt kysymykset
-
Tässä yhteydessä hybridiobjektiiveilla tarkoitetaan laitteita, jotka soveltuvat sekä video- että stillkuvaukseen. Ne on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat poikkeuksellisen laadukkaita ja kätevillä ominaisuuksilla varustettuja objektiiveja.
-
Canonin RF-hybridiobjektiivit perustuvat Canonin normaaliin RF-objektiivin suunnitteluun, mutta niissä on lisäominaisuuksia ja -toimintoja, jotka ovat peräisin Canonin elokuva- ja video-objektiivien valikoimasta ja jotka kiinnostavat erityisesti niitä, jotka kuvaavat myös videoita. Näitä ovat mm. pehmeästi toimiva himmenninrengas, 11-lamellinen pyöreä himmenninaukko, optisesti suunniteltu tarkennuksen vaihtelun korjaus, pehmeä ja lähes äänetön automaattitarkennus, sisäinen zoomausmekanismi (zoom-objektiivit), sama mitoitus ja sama renkaiden/painikkeiden asettelu käytettäessä zoom- ja kiinteäpolttovälisiä objektiiveja sekä sähköinen parfokaalisuus (zoom-objektiivit) ja lisävarusteena saatavat zoom-objektiivien moottoroidut zoom-sovittimet pehmeää, ammattimaista zoomaamista ja etäohjausta varten. Käyttäjän kannalta kaikki mainitut parantavat hallintaa ja auttavat pääsemään videoita kuvatessa ammattimaisempaan lopputulokseen.
-
Ne eivät ole niin erilaisia kuin voisi odottaa, sillä optisen rakenteensa ansiosta niiden tarkennuksen vaihtelut ovat hyvin hallinnassa. Samoin niiden yhtenäinen koko ja säätörenkaiden sijainnit mahdollistavat ripustuksen helpon vaihtamisen kiireisessä tuotannossa. Kiinteäpolttoväliset Cine-objektiivit ovat täysin mekaanisia malleja, kun taas hybridiobjektiiveissa painoa ja kustannuksia on pudotettu hyödyntämällä hieman elektroniikkaa. On selvää, että kaikkien objektiivien kuvien laatu ja värintoisto pidetään kätevän yhdenmukaisina.
-
Optiset ominaisuudet ovat kaikkien hybridiobjektiivien suhteen valokuvien ja videoiden korkean suorituskyvyn kannalta ensiarvoiset.
Nykyaikaisessa objektiivien suunnittelussa huomioidaan kuitenkin myös elektronisten korjaus- ja jälkikäsittelymenetelmien viimeaikainen kehitys. Kyseiset menetelmät ovat joskus paras tapa korjata tietyntyyppisiä optisia poikkeamia ja vääristymiä, minkä lisäksi niillä on optisen rakenteen muuttamiseen nähden etuja, sillä rakennetta muuttamalla ei aina päästä samaan laadukkaaseen tulokseen. Optisten, mekaanisten ja elektronisten (digitaalisten) korjausmenetelmien yhdistelmä maksimoi objektiivin ominaisuudet pienentäen samalla sen kokoa, painoa ja kustannuksia. Näitä korjauksia käytetään joko reaaliajassa tai tallentamisen jälkeen (RAW-työnkulussa), ja niiden on oltava käyttäjälle täysin huomaamattomia ja varmistettava lopputulos, joka ylittää odotukset. Kun RAW-tiedostoja käsitellään kolmannen osapuolen käsittelyohjelmistossa, voidaan laajennuksiin tai muunnosohjelmistoihin joutua etsimään asianmukainen päivitys niin, että sähköinen korjaus tapahtuu huomaamattomasti. -
Kyseessä on RF-hybridizoom-objektiiveissa käytetty tekniikka, joka kohteeseen manuaalisessa tarkennustilassa zoomattaessa pitää tarkennuksen terävänä hyödyntämällä Dual Nano USM -moottoreita. Elokuvaobjektiiveissa sama toiminto suoritetaan mekaanisen linkityksen avulla, ja vaikka kyseiset objektiivit ovat suoran tarkennuksen hallinnan kannalta parhaita, niiden hintalappu on paljon suurempi.
-
RF-hybridizoom-objektiiveissa on optinen kuvanvakain, joka toimii tehokkaasti sekä video- että stillkuvauksessa. Kiinteäpolttoväliset objektiivit ovat pienikokoisia ja kevyitä, eikä niissä ole optista kuvanvakainta. Mielenkiintoista kyllä, huomattavasti laajemmilla polttoväleillä sisäisellä kuvanvakaimella (IBIS) varustetut kamerarungot toimivat tehokkaammin (ja niillä on suurempi merkitys) kuvien ja videoiden pitämisessä terävinä kuin objektiiviin perustuvilla kuvanvakaimilla.
-
Kyseisen kahden zoom-objektiivin suodinkierteen halkaisija on 82 mm, kun taas kiinteäpolttovälisten objektiivien vastaava mitta on 67 mm. Leveämmissä kiinteäpolttovälisissä objektiiveissa on lisäksi takasuotimen pidike, jolla tähtimaisemien kulmissa tai reunoissa esiintyvä komavääristymä voidaan välttää.
-
Hybridizoom-objektiivien lyhin tarkennusetäisyys on 45 cm, kun taas vastaava kiinteäpolttovälisten objektiivien mitta on objektiivin mukaan 20–45 cm.