Canon tuo markkinoille tehokkaan imageFORCE C7165 -värimonitoimilaitteen

Canon julkaisee uuden imageFORCE C7165 -värimonitoimilaitteen, joka perustuu Canonin uuteen innovatiiviseen imageFORCE -teknologiaan. Tuote vastaa nykypäivän organisaatioiden jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin sekä parantaa tietoturvaa, luotettavuutta ja laatua.

Helppokäyttöinen imageFORCE C7165 -värimonitoimilaite auttaa yrityksiä tuottamaan painolaatuisia tulosteita toimisto-olosuhteissa. Laitteella on joustavaa ja nopeaa tuottaa itse pienempiä eriä erilaisia markkinointimateriaaleja, kuten suorakirjeitä, mainoslehtisiä, kutsuja tai oppaita, ja personoida niitä eri sidosryhmille.

Jaakko Heinola, Marketing Director, Canon Oy: ”Nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa organisaatioiden on hyödynnettävä viimeisintä teknologiaa tehostaakseen toimintaansa ja vauhdittaakseen kasvua. Uudessa imageFORCE teknologia-alustassamme on otettu huomioon kaikki tämän päivän tarpeet kuten liitettävyys pilvipalveluihin, tekoälyn hyödyntäminen laitteen kunnon ja huollettavuuden ennustamisessa, ympäristövastuu, automaattisesti ehdotetut tietoturva-asetukset sekä tietysti erittäin korkea tulostuslaatu

Keskeisimmät hyödyt

Entistä parempi laatu

Markkinoiden johtavaa D2 Exposure -tekbologiaa hyödyntävän imageFORCE C7165:n valonlähteenä on OLED, mikä parantaa tulosteiden laatua huomattavasti – värit ovat kirkkaampia, painojälki tasaisempi ja tekstin tarkkuus entistä parempi.

imageFORCE C7165 on markkinoiden ainoa värimonitoimitulostin, jolla voidaan tulostaa kuvia 4 800:n dpi:n tarkkuudella. Tämän ansiosta laitteella voidaan tulostaa sujuvasti niin toimistotulosteita kuin suorakirjeitä, julisteita, esitteitä kuin banderollejakin. Myös käyntikorttien, postikorttien ja yksilöityjen suoramainosten tulostaminen käy laitteella entistä helpommin.

Entistä parempi tietoturva

imageFORCE C7165 hyödyntää tekoälyä tietoturvan parantamiseen. Canonin Security Environment Estimation Technology -ratkaisu suosittelee käyttöpaneelissa tietoturva-asetuksia, joiden avulla on helppo saavuttaa korkea laiteturvan taso. Tästä on huomattavaa etua etenkin silloin, kun yrityksellä ei ole omaa tietoturva-asiantuntijaa. Järjestelmä myös havaitsee reaaliaikaisesti verkossa tapahtuvia muutoksia ja ilmoittaa niistä ja ehdottaa, miten tietoturvauhkia voi vähentää asetuksia muuttamalla.

Entistä parempi luotettavuus

Uusi imageFORCE C7165 helpottaa huoltoa, parantaa luotettavuutta ja vähentää käyttökatkoja. Se pystyy ennustamaan osien käyttöiän ja varoittamaan mahdollisista vioista etukäteen, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden minimoida käyttökatkot ja keskeytykset.

Entistä tehokkaampi paperinsyöttö

imageFORCE C7165 myös auttaa organisaatioita säästämään aikaa tehostamalla tulostusta ja paperinsyöttöä, jolloin tasokkaita materiaaleja saadaan tuotettua entistä nopeammin. Ilma-avusteisessa paperinsyötössä monikäyttötasoon asennettu, olosuhteisiin mukautuva tuuletin estää arkkeja tarttumasta toisiinsa. Tämän ominaisuuden ansiosta päällystetylle paperille tulostaminen on nopeampaa, kun 128 gramman paperia voidaan syöttää laitteeseen jopa 50 arkkia kerralla. Laite tukee myös suurempia arkkikokoja ja vedenkestävää paperia, minkä ansiosta sillä voidaan tulostaa myös esimerkiksi julisteita ja banderolleja.

Suunniteltu vastuullisemmaksi

Uusi imageFORCE C7165 on valmistettu 30-prosenttisesti kierrätysmuovista, ja lisäksi siinä on hyödynnetty innovatiivista teknologiaa, joka mittaa tulostuksen ympäristöystävällisyyttä ja auttaa yrityksiä seuraamaan ympäristövaikutuksiaan. Laite antaa tietoa esimerkiksi paperin ja energiankulutuksesta ja kannustaa siten käyttäjiä toimimaan vastuullisemmin.